Formació | Comunicació | Coaching  Barcelona

 
 
 
 
 
 
 
 

Sessions individuals

Les sessions individuals poden realitzar-se de forma presencial, per videoconferència o en línia.

Habilitats en comunicació

Com puc parlar en públic sense angoixar-me?

Què puc fer perquè m'entenguin millor?

Com puc fluir en la meva comunicació en grup?

La comunicació és un entramat d'elements que s'entrecreuen de forma complexa. Les percepcions que tenim de nosaltres mateixos, de les nostres relacions i circumstàncies, ens conviden a revisar quins recursos tenim, quins descobrir i quins entrenar. Mitjançant un procés de coaching obtens eines per desenvolupar habilitats de comunicació que fan que et sentis millor i siguis més efectiu en les teves relacions i objectius.

Identificació del potencial i les motivacions personals

Com saber què vull?

Com identificar els meus recursos personals?  

Hi ha moments en què sentim que no sabem quin camí volem seguir, com quan en un encreuament de camins, te’n trobes més de quatre i no saps quin triar. O pot ser que vegis tanta boira que no sàpigues ni on està el camí que vols recórrer. En aquest procés poses en funcionament la capacitat de ressituar les teves necessitats i d’apropiar-te dels teus recursos per triar amb confiança el camí que més et convingui.

Desenvolupament d'habilitats individuals

Què necessito per expressar les meves necessitats i desenvolupar la meva empatia?

Com puc potenciar les meves habilitats i qualitats?

De vegades les nostres pròpies creences, reforçades per anteriors experiències viscudes, fan que no confiem en les nostres possibilitats en segons quines pràctiques o habilitats que, en canvi, ens convindrien saber manejar. En aquest tipus de procés es revisa fins a quin punt aquestes creences són certes o si se circumscriuen a determinades àrees de la vida per a poder recol·locar-les allà on es necessiti i explorar i practicar sobre com desenvolupar habilitats que creiem que no tenim.

Coaching per a directius i lideratge emocional

Què necessito per a motivar al meu equip?

Com puc intervenir als conflictes?

Com puc potenciar les seves habilitats i, el més important: Com podria delegar?

Mitjançant aquest tipus de procés, obtindràs autoconeixement i desenvolupament de les teves fortaleses i habilitats per definir millor els objectius en relació al teu equip i als reptes que se’t presentin en l’organització, guanyant confiança en les teves pròpies decisions i temps per establir d’una manera millor, prioritats, línies de treball i tasques.

Gestió del temps i els recursos

Com organitzar-me el temps?

Què puc fer per no distreure'm?

En el dia a dia dediquem poca estona a valorar com manegem el nostre temps i els nostres recursos, motiu pel qual podem sentir-nos atrapats en una espècie de roda que no ens deixa veure quines són les opcions que ens podrien ajudar a gestionar-los millor. En aquest tipus de procés et dónes l'oportunitat d'establir noves estratègies que et permetin sentir-te més d'acord amb les teves necessitats i els teus temps.

Reorientació laboral

Com puc reconèixer els meus punts forts professionals? 

Com valorar-me més i redirigir els meus esforços?

Buscar la teva primera feina, reorientar-te professionalment a causa d'un període crític, perquè t'has “cremat” en un determinat lloc o perquè et vas centrar en la criança dels teus fills, significa afrontar períodes de transició. Aquests períodes són una oportunitat per conèixer-se de nou, recuperar la confiança en els propis recursos i mobilitzar el nostre potencial, fins i tot quan les circumstàncies no semblen acompanyar.

Millora de les relacions personals

Què m'impedeix dir el que sento? Com expressar-me quan estic enfadat sense perdre els papers? Com saber dir NO i posar límits? Com puc saber en quin moment he de fer el pas?

Les relacions es veuen afectades per les circumstàncies i perquè de vegades ens costa gestionar emocions que comporten dolor, irritació, perplexitat o perquè ens hem cregut que ser d'una determinada manera ens impedeix abordar determinats canvis en les nostres relacions. La proposta d’aquest procés és entrenar-te amb les eines que t’ajudaran a encarar les relacions amb una actitud positiva i no deixar-te arrossegar per una situació on no ho pots controlar tot. Et permetrà guanyar en seguretat i fortalesa en la complexitat que suposen les relacions amb tu mateix i amb els que t'envolten.