Formació | Comunicació | Coaching  Barcelona

Coaching barcelona

Alexandra Farbiarz

Sobre mi

Des del 2009, sóc coach tant en l'àmbit privat com en el professional. A més imparteixo formació en habilitats comunicatives i sóc Responsable de Comunicació a Terraqui, despatx especialitzat en dret ambiental.

 

Tota la meva trajectòria professional s'ha desenvolupat en l'àmbit de la comunicació en el sector mediambiental. Vaig començar organitzant esdeveniments internacionals com les Jornades Tècniques del ECOMED-POLLUTEC i les de ACR+ per a la Fundació Fòrum Ambiental i l’Institut Cerdà respectivament. He estat Directora de Comunicació i Relacions Institucionals a CLABSA (Clavegueram de Barcelona) i del Grup HERA. Vaig treballar directament amb Ramon Folch en l'exposició Habitar el Món en el Fòrum 2004.

 

El meu especial interès per divulgar continguts tècnics i científics per al gran públic, i la meva experiència en comunicació corporativa, em porta a dedicar especial atenció a la comunicació interpersonal i a la comunicació entre les persones i el seu entorn, fixant-me en tot allò que les limita o potencia.

 

Comunicar el que realment volem i fer-ho a favor nostre ens ajuda a afrontar els reptes d'una forma focalitzada, serena i, per tant, efectiva.

Educació: Llicenciada en Sociologia per la Universitat de Barcelona, Màster en Comunicació Científica por la UPF, Diploma EU en Psicologia Aplicada a les Organitzacions per la UOC i Màster en Coaching Personal per la Escuela Coach

Creativo (Málaga), Certificat d’aptitud pedagògica (UPC), Formació en Risoteràpia i joc expressiu (Escuela de Risoterapia y desarrollo humano Enrique Aguilar).